Aanmelden kan tot 1 augustus 2020. Tussen 1 augustus en 1 september wordt door de ballotage commissie uit alle aanmeldingen de selectie samengesteld voor Art Arnhem november 2020.

Vanzelfsprekend organiseren we de beurs volgens de RIVM voorschriften. En als de beurs niet kan doorgaan vanwege aangescherpte maatregelen door het Corona virus, worden (als uitzondering op Deelnamevoorwaarden) de door u betaalde deelnamekosten verschoven naar een nieuwe volgende editie van de beurs.

STAP 1 – Aanmelden
Elke kunstenaar kan zich aanmelden voor Art Arnhem. Dat kan heel eenvoudig door het volgende te sturen naar info@artarnhem.nl, bij voorkeur via www.wetransfer.com:
– uw cv als pdf
– en minimaal 6 en maximaal 10 goede afbeeldingen van werk dat representatief is voor wat u tijdens Art Arnhem wilt tentoonstellen. U krijgt van ons altijd een ontvangstbevestiging.
– u betaalt € 59,29 (€ 49,- + 21% BTW) ballotage-/inschrijfkosten* via onderstaand formulier; na betaling is uw aanmelding definitief. Bij negatieve ballotage krijgt u dit bedrag weer terug.

Tussen 1 augustus en 1 september beoordeelt de ballotage commissie alle aanmeldingen en kiest hieruit de definitieve deelnemers voor Art Arnhem in november 2020. Daarbij streeft de commissie onder andere ook naar een goede balans tussen de verschillende disciplines.

STAP 2 – Inschrijven
Elke positief geballoteerde kunstenaar krijgt in de eerste week van september persoonlijk bericht en kan zich dan effectief inschrijven en zijn stand kiezen. 

De deelnamekosten* zijn:
– stand 1 x 3 m: € 325,- / 2 x 3 m: € 479,-
– stand 1 x 4 m: € 416,- / 2 x 4 m: € 593,-
– stand 1 x 5 m: € 499,- / 2 x 5 m: € 711,-
– stand 1 x 6 m: € 575,-
Afwijkende standformaten zijn in overleg met de organisatie mogelijk.

Heeft u voor die tijd nog vragen, dan hoor ik dat graag. 

Met vriendelijke groeten,
Art Arnhem
Raoul Locht
tel +31 (0)162 521 500
info@artarnhem.nl
www.artarnhem.nl

* De ballotage-/inschrijfkosten zijn voor de ballotage en de administratieve verwerking van uw gegevens, correspondentie, verwerking van uw naam en uw website op de website van Art Arnhem, de vertoning van een door u zelf te bepalen kunstwerk op de website van Art Arnhem. Als u niet door de ballotage komt, krijgt u deze kosten weer terugbetaald. 

** Alle bedragen zijn excl. 21% btw. Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van additionele promotie en krijgt daar publiciteit (en meer) voor terug. U kunt zelf kiezen voor het pakket dat u het meest schikt, vanaf € 89,-.
Uw stand heeft altijd harde wanden. Bij de huur van uw stand zijn ophangdraden en haken inbegrepen. Als u staand werk heeft, dan kunt u uw werken voor de wanden plaatsen, desgewenst op zelf meegebrachte sokkels. Verder zijn in de deelnamekosten inbegrepen: een stoel, 2 lichtspots, 2 badges, uw naam op uw stand en vier consumptiebonnen. 

Alle deelnamevoorwaarden vindt u hier: deelnamevoorwaarden Art Arnhem


Als u nu op aanmelden klikt, komt u in de betaalomgeving van Mollie, waar u kunt kiezen voor betaling met iDeal of overboeking.
If you now click on 'Aanmelden', you will enter the payment environment of Mollie, where you can choose to pay with iDeal or bank transfer.